Nyheder


http://findfremtiden.dk/wp-content/uploads/

Dokumentering og evaluering af videnskuponsamarbejde med Findfremtiden

Som ekstern lektor fra Aarhus Universitet har jeg deltaget i et erhvervs- og forskningssamarbejde med FindFremtiden om et videnskuponprojekt, ledet og administreret af Teknologisk Institut.
Projektet resulterede i en evidensbasering, optimering og dokumentering af effekterne af FindFremtidens ydelser.
Jeg har oplevet FindFremtiden som en seriøs virksomhed, der efterspørger relevant teori og har en stor interesse i at basere deres forretning og praksis på kvalificeret forskning. Integreringen af viden i forretningen sikrer en hensigtsmæssig kombination af teori og praksis, som resulterer i solide ydelser, der både er erfarings- og evidensbaserede.

Læs hele dokumentet her.

Nyt samarbejde med Gorilla Park

Folkene bag klatreparkerne Gorilla Park Svendborg| Vejle og konsulentfirmaet Find Fremtiden, Ikast har etableret et nyt og utraditionelt samarbejde, på tværs af deres faggrænser som henholdsvis teambuilding virksomhed og oplevelsesudbyder.

Kort om Vestjysk Marketings dag

Vestjysk Marketing har i fredags gennemført en succesfuld dag med målsætninger og værdiafklaring hos Findfremtiden. Dagen foregik i Vestjysk Marketings egne lokaler i Ringkøbing og var en god kombination af seriøs arbejde omkring mål og værdier, tilsat en god portion humor. Det er vigtigt at humor og den gode stemning er tilstede, for det er sådan at den optimale læring sker.


Ringkøbing-Skjern tur var en succes

Tirsdag morgen blev den lokale købmand og børnehaves p-plads i Rækker Mølle ved Skjern meget hurtigt fyldt op med person og firmabiler. Ringkøbing Skjern forsyning skulle nemlig på en rigtig fed oplevelsesdag hos Findfremtiden. Dog blev presset af de mange biler for stort for de lokale og de måtte alle flyttes igen.

Food-coaching med topløs servering!

Støy-Munkholm har denne foregående weekend (d. 24-25/8) gennemført et vellykket Food-coaching & teambuildings forløb hos Findfremtiden. Hele forløbet foregik over en weekend i en super hyggelig hytte ved Skanderborg Sø. Alle udviste team spirit og engagement til den helt store guldmedalje og gik til alle opgaverne med et super humør – hvilket blandt andet kom til udtryk da et hold gik all in på underholdningen og serverede en middagsret topløs.

Fantastisk dag med Herning Kommune

Vi har haft en fantastisk dag sammen med beskæftigelses afdelingen på Herning Kommune. Projektet hed arbejde glæde og vi arbejde med at skabe en fantastisk stemning i deres afdeling.
Hele dagen forgik i FCM’s dejlige lokaler og der var vildt arrangement fra hele gruppen hele dagen.

Vi glæder os meget til at komme og følge op de næste par måneder.


Felter markeret med * er påkrævet