Hi5 find din indre kriger

 

Hi5 find din indre kriger

Ifølge indianerne findes der to typer mennesker: krigeren og offeret. Alle mennesker indeholder elementer af begge typer. På Find Fremtidens Find din indre kriger-kursusforløb, bliver I klogere på, hvad der kendetegner de to typer, og herigennem bliver I klogere på, hvad der kendetegner begrebet præstation.

Centrale spørgsmål, vi besvarer med kurset, er: Er det tilfældigt, når vi mennesker lykkedes ekstraordinært godt? Eller ligger der rent faktisk et mønster bag? Hos Find Fremtiden arbejder vi nemlig ud fra en viden om, at vi selv kan være med til at styre vores toppræstationer og det mønster, der ligger bag.

På kursusdagen medbringer du en ambitiøs målsætning, som du ønsker at udvikle, og med udgangspunkt i vores præstationsmodel arbejder du dig frem til en konkret handlingsplan, hvor:

  • Du får stillet skarpt på dine værdier og bliver bevidst om, hvad det betyder for dig at leve efter dem.
  • Du får værktøjer til at opnå mere balance i dit (arbejds)liv.
  • Du får redskaber til at opsætte og opnå mere ambitiøse mål både professionelt og personligt, som du med det samme kan bruge i din hverdag.
  • Du erfarer, at ALT kan trænes.

Alle vores forløb er konceptualiserede. Det betyder, at konceptet er udviklet og testet. Det er den faste substans, som sikrer kvalitet. Samtidig arbejder vi ud fra en viden om, at alle forløb bliver bedst, hvis I selv er med til at forme dem – så lad os høre, hvilket omfang, prisniveau, cases mv., der passer bedst til jer.

I er altid meget velkomne til at ringe til Bo Tolstrup og høre nærmere: 217 217 84