Hi5 kulturdage

 

Hi5 kulturdage

Hos Find Fremtiden arbejder vi med trivsel, organisationskultur og holdånd: Vi tror på, at man opnår mere og har det sjovere i et fællesskab end hver for sig. Men vi arbejder også ud fra en viden om, at vejen til en fælles holdånd går gennem det enkelte menneskes lyst og oplevelse. Hvis en organisations eller virksomheds overordnede strategi og ambitiøse målsætninger skal nås, er det derfor vigtigt, at hver af jer medarbejdere føler ejerskab og engagement.

På kursusforløbet kulturdage arbejder vi med at finde frem til hver af jer medarbejderes fulde potentiale, med at skabe individuel motivation og ikke mindst med at skabe arbejdsglæde. Ud over en rigtig god oplevelse opnår I med kursusforløbet, at:

  • I alle arbejder i samme retning og tilegner jer forståelse for og accept af hinanden.
  • I alle trives i et motiverende arbejdsmiljø.
  • I alle bruger hinandens kompetencer og resurser bedst muligt.
  • I alle fastholder jeres fælles aftaler om processer og procedurer.

Alle vores forløb er konceptualiserede. Det betyder, at konceptet er udviklet og testet. Det er den faste substans, som sikrer kvalitet. Samtidig arbejder vi ud fra en viden om, at alle forløb bliver bedst, hvis I selv er med til at forme dem – så lad os høre, hvilket omfang, prisniveau, cases mv., der passer bedst til jer.

I er altid meget velkomne til at ringe til Bo Tolstrup og høre nærmere: 217 217 84