High Performance

Foredrag ved Bo Tolstrup, stifter og partner i FINDFREMTIDEN.NU

 

I dette inspirerende foredrag giver Bo Tolstrup indblik i hvad der ligger bag ”at være bedst når det gælder”. Han vil komme ind på, at det IKKE er tilfældigt når mennesker og teams præsterer ekstraordinært godt.

Både i det private erhvervsliv og i kraft af sine ledende roller som cheftræner for flere prominente håndboldhold, har Bo bevist sine formidable egenskaber som fører til resultater, selv under særlig vanskelige forhold. Han er om nogen en mand, der ved hvad det kræver, at opnå succes igennem og med andre mennesker.

Bo Tolstrup har arbejdet som professionel håndboldtræner i mere end 16 år i både Norge, Tyskland og Danmark.

Tidligere har Bo stået i spidsen for Viborg HK´s herre, hvor han fungerede som både sportschef og træner. Han blev klubbens første herretræner i Champions League. Han var også manden i trænersædet, da Anja Andersen over natten blev præsenteret som assistent for herreholdet.

Bo har en master i Human Resources og er uddannet Mentaliserings Terapeut. Bo har den højeste træneruddannelse i EHF regi – EHF Master Coach. Han er stadig tilknyttet DHF´s Elitetræner Uddannelse som sparringspartner, underviser og censor, ligesom han også har undervist på DIF Ledertræner uddannelse.

Foredraget er et blik ind bag kulissen i den professionelle sportsverden med konkurrencer i hele Europa, nærkampe, og spændende afslutninger og sjove historier fra felten.

 

Under foredraget vil Bo komme med inspiration og konkrete råd til hvordan man opnår et verdensklasse hold, på håndboldbanen såvel som i en virksomhed.

Du vil blive motiveret og nysgerrig på at udforske og udvikle dit eget toppræstations mønster og komme i berøring med:

  • Hvad er High Performance
  • Konkrete værktøjer til at finde frem til dit toppræstations mønster
  • ALT kan trænes
  • Det at opsætte 115% mål – hvordan går man fra god til excellent til outstanding
  • Hvorfor det er bedst at være en del af et team – NÅR teamet fungere
  • At det handler om prioritering og engagement for at opnå det man ønsker at få  ud af livet

 

Du kan booke Bo Tolstrup´s foredrag om High Performance ved at:

  • Ringe 217 217 84 eller 2016 1002
  • Sende en mail til: info@findfremtiden.dk