Foredrag

Foredrag

 

Bedst når det gælder

Det er ikke tilfældigt, hvornår vi præsterer ekstraordinært godt - både individuelt og i teams. Er det? Det er en sandhed ifølge Bo Tolstrup, som i dette foredrag giver inspiration og konkrete råd fra sportens verden til, hvordan man får en virksomhed til at præstere bedst muligt. Kom til et foredrag, hvor du bliver motiveret og nysgerring efter at udforske og udvikle dit eget præstationsmønster og samtidig får indblik i den professionelle sportsverden med autentiske eksempler på sejre, nederlag og benhård træning. Også dem vi ellers ikke hører om.

 

Omgivet af idioter

Hvor mange JTI-profiler skal der til for at samle et IKEA-møbel? Få svaret af Bo Tolstrup, som i dette foredrag fortæller om forskellige personlighedstyper, og hvorfor teams både kan være det allersværeste sted at fungere og præstere- og det allerbedste. Foredraget bliver krydret med historier fra den professionelle sportsverden. Både om Bo selv - den skaldede idiot af en håndboldtræner, der råber og skriger fra sidelinjen - og om alle andre. Altid på den gode måde.

 

Mental sundhed

Man kan kun bage den bedste kage, hvis man har de bedste ingredienser. Og medarbejdere kan kun opnå de bedste resultater, hvis en organisations eller virksomheds arbejdsgange og mentale sundhed prioriteres højt. Ikke? Det er sandheder ifølge Bo Tolstrup, som i dette foredrag peger på, hvad der skal til for at skabe de bedste rammer og nedbringe mistrivsel og stress og herigennem oven i købet få flotte resultater på bundlinjen. Foredraget er inspireret af Bos arbejde i den professionelle sportsverden.

 

Storytelling & Teambuilding

Vi serverer en aften med god stemning, gode historier og masser af gode input til, hvordan storytelling kan knytte bånd mellem mennesker og bygge fællesskaber, både privat og professionelt. Der er sportsindslag til mændene og litterære teasers til kvinderne - eller omvendt 🙂 - og vi giver smagsprøver på middelalderens fortællinger og den fantastiske drama-serie ”Hjemmebane”. På de levende fortællinger i Shared Reading (Fælleslæsning) og på pressens folkelige live-historier om store, ikoniske sportsstjerner - fra Andersen til Armstrong. Og meget mere.

 

Hvis I vil vide mere om foredragene, er I altid meget velkomne til at ringe til Bo Tolstrup: 217 217 84