Referencer

Referencer

 

De konservative

”Da vi følte, vi stod i en meget svær situation op til det kommende kommunalvalg i efteråret, fik vi Find Fremtiden til at lave en strategidag for de konservatives vælgerforenings bestyrelse i Ikast-Brande. Målet var at sikre, at de konservative også de næste fire år skulle have indflydelse i byrådet. Find Fremtiden lavede en rigtig god strategidag. De var meget velforberedte og professionelle i deres tilgang til opgaven. På dagen fik vi opbygget en super god strategiplan, der var meget mere visionær og gennemført, end vi havde turde drømme om. Vigtigst af alt fik Find Fremtiden skabt en tro og motivation hos os.”

Lars Sternberg, næstformand for de Konservative, Ikast-Brande vælgerforening

 

Stifinder A/S

“I worked with Bo Tolstrup in a sports project. The project was about development of a professional handball team. Bo Tolstrup was responsible for the project. It was a great pleasure for me to work with Bo Tolstrup. Bo has a lot of experience from elite sports but he is also extremely open to learn more and to go further in all aspects of sports, high performance development, leadership, coaching, tactics etc. By the way .... the handball project (Viborg HK) was a great success. What the team achieved was excellent and what the players experienced was in many ways outstanding.”

Lasse Zâll, ejer af Stifinder A/S

 

Radio GO FM

Var igennem en personaledag sammen med kollegaer og Bo. En helt igennem fantastisk sjov og givtig dag. Det fedeste er, når en medarbejder kommer dagen efter med ønske om at indføre nogle af de ting, vi har været igennem - så ved man, det har ramt 🙂 Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af www.findfremtiden.nu”

Mette Thomsen, salgschef Radio GO FM Aarhus

 

Spar Nord Bank

”Bo Tolstrup er yderst godt forberedt - til mindste detalje. Han har igennem samtaler med både ledelse og personale før kurset nået frem til de problemstillinger, som er de væsentligste at arbejde med. På kurset bliver der trykket på de rigtige knapper, hvor Bo med forskellige øvelser og opgaver får hjulpet gruppen, men også den enkelte. Det sker ved et fantastisk drive og godt humør, der ikke kan være andet end motiverende og inspirerende. Det bedste er, at vi kan bruge de værktøjer, vi lærte i vores dagligdag, og som stadig er motiverende og inspirerende. STOR ROS TIL BO!!!”

Hagbart Moberg Andreasen, Afdelingsdirektør Spar Nord Ikast

 

Landsholdsspiller Casper U. Mortensen

”Først og fremmest er Bo en træner med en kæmpe energi både til træning og til kampene. Når jeg tænker over det, tror jeg, dette engagement og humør var en meget afgørende årsag til, at vores hold i Viborg præsterede så godt, og nok var det bedst fightende hold i ligaen. Bo er rigtigt skarp på offensive forsvar, og det 3-2-1 og 3-3 forsvar, som vi spillede stort set hele sæsonen, gav ofte vores modstandere store problemer med at score, selvom de på papiret havde langt bedre spillere end VHK.”

Casper U. Mortensen, dansk landsholdspiller i håndbold

 

Handelsbanken

”Filialen havde allerede et sammentømret og resultatorienteret team, så målet var at prøve et anderledes forløb end interne kurser i banken. Gennem indledende samtale med Bo Tolstrup og filialens ledelse blev det besluttet, at formålet med temadagen skulle være at styrke arbejdsklimaet. Selve kursusdagen på 10 timer gik hurtigt. Vi blev guidet igennem på sikker vis af Bo Tolstrup og hans team, så dagen blev en sikker succes. Resultaterne er ikke udeblevet, filialen har haft stor succes indenfor de udvalgte områder efter kursusdagen. Disse resultater har kun været mulige via fælles teamwork.”

Allan Eg, filialdirektør Handelsbanken

 

Bravo Tours

”Bravo Tours 21 destinationschefer er hvert år samlet tre dage før rejsesæsonen starter, og de valgte, at en af de tre dage skulle bruges med Find Fremtiden med det formål at få dem til at se hinanden som kollegaer – ikke konkurrenter. Efter vores dag med Find Fremtiden sad jeg med en følelse af ren glæde og positivitet i kroppen. Og når så den følelse stadig sidder i kroppen ugen efter, ja, så ved man, den dag virkeligt flyttede noget! Find Fremtiden var gennem deres passion og engagement helt unikke. De leverede en fantastisk dag for os! En dag, der var 100% tilpasset VORES behov, VORES værdier og VORES målsætninger!!”

Carsten Andersen, Markedsdirektør, Bravo Tours A/S

 

 

 
Landsholdsspiller Dane Sijan Serbisk

”Bo er måske den bedste træner, jeg har haft, til at få mest muligt ud af alle sine spillere. Bo er god til at behandle alle spillere forskelligt, men stadig sikre, at alle behandles fair. Han forstår den enkelte spillers behov og skaber et hold, hvor alle bidrager bedst muligt med de kompetencer, de har. Bo er altid meget forberedt, og han kender modstanderne ud og ind, så han kan hjælpe os spillere med, hvor angrebene skal sættes ind.”

Dane Sijan, serbisk landsholdsspiller i håndbold

 

Rebild Kommune

”Der er i sagens natur stor forskel på at træne og lede et håndboldhold og agere i en politisk ledet organisation, hvor regler, procedurer og kultur fylder rigtig meget i hverdagen. Det er dog vores oplevelse, at Bo balancerer fint imellem gode (i enkelte tilfælde nødvendige) indkast fra håndboldens verden og det private arbejdsmarked i respekt for de konkrete udfordringer, der findes i en myndighedsforvaltnings hverdag. Samtidig bidrager Bo væsentligt med viden fra uddannelser og erfaringer fra jobs og coachingforløb, og han både støtter vores erfaring og skubber udviklingen i gang.”

Bo Skou Nielsen, socialfaglig leder, Rebild Kommune


Ringkøbing Skjern Forsyning

”Vi hos Ringkøbing Skjern forsyning har været på den fedeste oplevelsesdag hos Find Fremtiden. Vi havde stor fokus på samarbejde, planlægning, god kommunikation og fællesskab igennem de mange spændende øvelser, som vi var igennem hele dagen, og vi er blev rystet sammen på en måde, som har gjort, at vi virkelig har fået øget kendskab til hinanden.  Vi er yderst tilfreds med Find Fremtiden og har kun oplevet en professionel håndtering af opgaverne fra deres side. De gjorde deres til, at vi fik en rigtig sjov og indholdsrig dag, og håber vi får muligheden for at samarbejde igen.”

Nikolai Overgaard Rahlf, direktionssekretær & HR-chef, Ringkøbing Skjern forsyning

 

Herning Kommune

”I Herning Kommune hyrede vi Bo Tolstrup og hans team fra Find Fremtiden ind til en arbejdsglædedag. Dagens tema var: arbejdsglæde, herunder godt kollegaskab, positiv feedback og stressforebyggelse. Jeg kan kun anbefale Bo Tolstrup og hans team: Find Fremtiden for en meget inspirerende dag, som har givet os noget at arbejdere videre med. Både ledere og medarbejdere har efterfølgende givet udtryk for stor tilfredshed med dagen. Jeg kan til enhver tid anbefale Bo Tolstrup, såfremt der skal arbejdes med stresshåndtering og arbejdsglæde.”

Bente Hjorth, afdelingsleder, Herning Kommune

 

Tarm Skole
”På Tarm Skole samarbejde vi med Find Fremtiden om ledelse og teambuilding med fokus på at opnå de bedst tænkelige resultater hvad angår skolens kernopgave. I en tid kendetegnet ved en hektisk hverdag præget af stor forandringshast har vores møde med Find Fremtiden haft en uvurderlig stor værdi: ved at være i refleksionsrummet med Bo bliver vi langt stærkere i vores personalemæssige ledelse. Vi kan stærkt anbefale andre at samarbejde med Find Fremtiden: Vi bliver bedre til at løse vores kerneopgave, og vi får mere ro i sjælen – og i maven 🙂 ”

Thorup, skoleleder, Tarm Skole

 

Colour Compagniet

”TAK for en inspirerende og udbytterig dag - med god stemning og involvering fra alle deltagere, faciliteret af energifyldte og fagligt dygtige konsulenter. Det var et professionelt set-up, der bar tydeligt præg af forberedelse og hurtig opfølgning på selve dagen. Mange spændende, lærerige og underholdende øvelser, og det var fantastisk at se alle billederne omdannet til en film som afslutning på dagen. Dette forløb kommer helt sikkert til at bidrage til øget arbejdsglæde, teamwork og produktivitet. Vi glæder os allerede til opfølgningsforløbet.”

Diana Vejrup, Direktør, Colour Compagniet